Rust in je lijf

Het werken binnen het onderwijs samen met het runnen van een gezin, heeft mij zoveel druk gebracht dat ik niet meer kon voelen wat écht belangrijk voor mij was. Ik was niet in staat om mezelf tot rust te brengen. Al hielpen de massages kort en krachtig, een duurzame oplossing was het niet. Wat dan wel?

Ver verwijderd was ik van mijn gevoel met alle gevolgen van dien. Ik zal je de details besparen.
Ik wist, het moet anders…
Stap voor stap leerde ik dat wat mijn gevoel me vertelde, klopte.
Maar….
Ergens geloofde ik hier niet meer in.
De omslag kwam op het moment dat ik mijn gevoel serieus ging nemen. En door het steeds groter wordende besef over wat wel en wat niet. Waar mag ik naar luisteren en wat kan ik beter parkeren, zodat er ruimte ontstaat voor wat mijn onderbuikgevoel me wilt vertellen.
Inmiddels merkte ik het verschil ook in mijn werk voor de klas. Ik maakte me niet meer zo druk en kreeg weer plezier in mijn werk.
Ik wist dat wat ik leerde ook belangrijk is om door te geven en met deze missie stapte ik in 2018 uit het onderwijs.
Ons onderbuik gevoel is onze oorspronkelijke, pure staat. Ik noem het ook wel, je pure kind door de opleiding van PresentChild®. Deze opleiding heeft mij de werkwijze geleerd, zodat ik jou, als ouder, opvoeder en of professional die met kinderen werkt, kan begeleiden om je eigen wijsheid te vinden. Op een simpele manier.
Zodat je ook kunt stoppen met hard werken. En juist op een gemakkelijke manier je rust (en je vertrouwen) in jezelf terug vindt, zodat jij je ook kan losmaken van aangeleerde patronen die niet meer werken en je verder ontwikkelen in wat je mag doen om jezelf gerust te stellen en altijd veilig te voelen. Net als ik.
Gelukkig ervaren steeds meer ouders, opvoeders, professional hoe mooi en waardevol het is om écht aanwezig te zijn bij je kind, je partner en je geliefden om je heen.
Want als kers op de taart liften je kind(eren), je partner, andere dierbaren mee. Jij vindt de rust én ruimte om je kwaliteiten en talenten verder te ontwikkelen om ze op een zachte, krachtige wijze de wereld in te brengen.
Interesse in wat ik doe?
A.s. vrij 29 november van 9.00-1030u geef ik een masterclass ‘Spiegelen’, en ervaar je zelf het verschil.
Meer info en registreren: via deze link.
Je bent welkom.
Liefs Lisa Groot
Kindertolk®, procesbegeleidster en trainer